Bergman Clinics | Ogen opent nieuwe polikliniek in Hoogeveen

29 apr. 2024

Bergman Clinics heeft een nieuwe polikliniek voor oogzorg geopend in Hoogeveen.

Hier kunnen cliënten worden behandeld voor diverse oogaandoeningen, zoals staarglaucoom en maculadegeneratie. Terwijl operaties en injecties op de andere locatie blijven plaatsvinden, zullen consulten en andere behandelingen voortaan hier worden uitgevoerd.

"We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe kliniek biedt en zijn toegewijd om onze cliënten de hoogste kwaliteit van zorg te blijven bieden. We ontvangen nieuwe en bestaande cliënten graag met open armen,” vertelt Susan Veldhuis, Clinic Manager van Ogen | Hoogeveen.⁠

Met deze stap levert Bergman Clinics een belangrijke bijdrage aan hoogwaardige zorg in een moderne omgeving. Bovendien zal deze uitbreiding resulteren in een efficiëntere service, waardoor meer mensen sneller kunnen worden geholpen.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.