Aftermovie Nijmeegse Vierdaagse

22 jul. 2024

We kijken met plezier terug op de afgelopen week, waar we als trotse partner de hele week aanwezig waren bij de Nijmeegse 4Daagse.

45.000 deelnemers hebben 4 dagen lang 30, 40 of 50 km gewandeld. Hiermee is dit een van de grootste wandelevents van de wereld. Van deze 45.000 wandelaars liepen er 20 collega’s mee en verschillende (oud) cliënten die met een prothese deze sportieve uitdaging (opnieuw) aan konden gaan.

Met onze zorgprogramma’s leveren wij veel extra gezonde levensjaren aan de Nederlandse bevolking. Na verwijzing door de huisarts zien wij jaarlijks zo’n 83.000 mensen die last hebben bij het bewegen. In beweging blijven is gezond. Een betere manier om dat te doen dan samen wandelen kunnen we bijna niet bedenken! Het was ontzettend leuk en waardevol om alle wandelaars te ontmoeten. Onze orthopeden  hebben bovendien nuttige wandeladviezen kunnen geven aan de deelnemers.

Bekijk hier onze aftermovie:

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.